Eerikinkatu 3 B, 2 krs.

00100 Helsinki

 

0400 799 291

kysylisaa@lumottuhelmi.fi

copyright Lumottu Helmi 2021

Divinéa

1h 30 min

rauhoittava jalkojen ja hartioiden käsittely

Elvyttävä kasvohoito (sisältäen iholle räätälöiden valitut kaksi kuorintaa, 2 hierontaa ja kaksi ylellistä naamiota)

Aikuisen ihon kiinteyttävä ja ihon toimintoja elvyttävä kasvohoito. Jo ihon puhdistuksen yhteydessä pääsee rentoutumaan Darphinin oman hieronnan hellivissä tehoissa. Hoidon kruunaa kiintettävän naamion imeytys energioita puhdistavan jadekiven avulla. Tehohoito, jossa saa nauttia.

152 €

FirmeLift

45 minuutin pikakaunistus aikuiselle iholle

Nopea ja tehokas ihon napakoittava ja silottava pikahoito. Erinomainen valmistamaan iho tärkeään päivään; meikin pohjustukseksi, juhliin, valokuvaukseen jne.

85 €

L' instant

30 minuutin pikakaunistus

Rentouttava, ihon kirkastava ja pehmentävä hoito. Ihana ennen juhlia (tai niiden jälkeen väymyksen karkottamiseksi). Kiireen keskellä lempeä, nopea hoito stressin merkkejä häivyttämään.

48 €

Ideal Radiance

1h 30 min

rentoutus jalat&hartiat+kasvohoito (sisältäen kaksoiskuorinnan,

2 hierontaa, 2 naamiota)

Nuoren aikuisen kirkastava ja ihoa tasoittava kasvohoito. Hoidon aikana kasvojen lisäksi myös kädet ja pää saavat rentouttavat hierontakäsittelyt. Kasvojen hoidon kruunaa ylellinen, energisoiva jadekivikäsittely.

 118 €

Relaxarome

1h 30 min

selkähieronta+kasvohoito (sis. 2 hierontaa kasvoille)

Ihanalla, rentouttavalla selkähieronnalla alkava kasvohoito, joka on räätälöitävissä eri ihotyypeille tarpeen mukaan. Kasvipohjaiset tehouutteet ja aromaattiset hoitoeliksiirit imeytetään ihoon Darphinin kehittämin erikoishieronnoin.

99 €

Starter

60 min

Kaiken Environ-hoitamisen aloitushoito.

Ihon kunto ja hoidontarve kartoitetaan ja ihonhoidolliset toiveet ja haasteet käydään läpi huolellisesti.

Ihoanalyysin ohessa iholle tehdään kevyt perushoito, jonka jälkeen kotihoito on hyvä aloittaa tuotteiden päästessä imeytymään heti tehokkaasti.

Jokaiselle räätälöidään yksilöllinen hoitosuunnitelma, joka alkaa aina seikkaperäisellä kotihoidon ohjauksella ja jatkuu tarvittavien hoitolahoitojen kartoituksella ja toteutuksen suunnittelulla.

 

Starter-hoito soveltuu erinomaisesti myös Environ hoitoideologiaan tutustumiseen. Hoidon yhteydessä on hyvin aikaa keskustella hoitajan kanssa kaikesta ihonhoidossa askarruttavasta ja Environin tarjoamiin hoitomenetelmiinkin pääsemme pureutumaan, niin halutessasi, perusteellisesti.

 

68 €

Vitafull

90 min-2h

Kun iho pystyy jo vastaanottamaan ja hyödyntämään kunnolla hoitoaineiden tehoja, voidaan siirtyä asteittain imeyttämään aktiiviaineita tehokkaammin. Imeytymisen lisäämiseen hyödynnetään Environin omaa DF-laitetta, ihon kunnon ja hoidon vaiheen mukaan ultraääntä ja/tai iontoforeesia käyttäen.

 

Näissä hoidoissa voidaan myös hyödyntää tapauskohtaisesti Environin voimakkaampia happokuorintoja ja ihon ollessa jo pidemmällä toimintakyvyn kunnostuksessa, myös mikroneulausta. Hoidon hinta määrittyy tällöin käytettyjen tehosteiden mukaan.

Vitalight

n. 60-90 min

Hoitolahoidot tästä hoitovaihtoehdosta eteenpäin edellyttävät vähintään Environ-kotihoitotuotteiden käyttöä vähintään kolmen viikon ajan.

Kotihoidon alkuvaiheessa ihoa totutetaan aktiiviaineiden tehokkaampaan hyödyntämiseen aluksi käsin tehtävin hoidoin. Näin autetaan ihoa hyödyntämään niin koti- kuin hoitolahoitojen teho mahdollisimman perusteellisesti ja luodaan perustaa ihon rakenteen vahvistamiselle. Jo käsin toteutettavissa hoidoissa lisätään hoidon tehoja kun ihon toimintakyky sen sallii.

perusteho                   /     voimakas

perusteho                   /     voimakas

+ decollete

"Carita on huolehtinut kasvohoidoillaan minusta jo vuosia ja nyt katse päästä varpaisiin, tarkkaa käsityötä tämäkin."

 

Leila, 40+

Vuosikausien kokemus ihon omaa toimintaa ylläpitävistä kasvohoidoista. Kausittain täydennellään huolittelua myös muilla hoidoilla, kuten kuvan jalkahoidolla.

hoidot ja hinnat

Starter-hoidon jälkeen ja jo Environ kotihoitoa toteutettuasi pääset siirtymään kotihoitoa kirittävien hoitolahoitojen pariin.

Ideaali hoitolahoitojen tiheys vaihtelee tavoiteltavan tuloksen mukaan, mutta on yleisimmin 4-6 viikkoa.

128 €

+30 €

+36 €

+ decollete

+42 €

+48 €

144 €

Soita pian ja varaa aika.

0400 799 291

Lumotussa Helmessä on toimintaa jalostettu hyvästä hinta/laatu-suhteesta hinta/tulos-suhteeseen. Tämä on erityisen tärkeää. Tosin on todettava, että tulos ei synny ilman laadukkaita (eli toimivia ja turvallisia) tuotteita ja hoitoja..

Tulos on kuitenkin koko ajan toiminnan kohteena. Oli se sitten rentouttava intialainen päänhieronta tai vanhojen aknearpien häivytys. Pyrin aina tuomaan parhaan mahdollisen asiakkailleni.

Ihosi odottaa jo hoitoon pääsyä!!

Hoitola on auki aikavarausten mukaan eli eri päivinä usein hieman eri aikaan. Valitettavasti korona on vaikuttanut myös hoitoaikoihin, joten kannattaa olla ajoissa liikkeellä.


Varaa oma aikasi soittamalla


Tavoitat Caritan puhelimella parhaiten arkipäivisin klo 9-11.
Muina aikoina saattaa juuri olla hoito meneillään, joten jätäthän vastaajaan viestin,
niin saat paluupuhelun heti kun mahdollista!

48 €

99 €

118 €

168 €

182 €

perusteho                   /     voimakas

perusteho                   /     voimakas

perusteho                   /     voimakas

+48 €

144 €

182 €

perusteho                   /     voimakas

perusteho                   /     voimakas

perusteho                   /     voimakas

128 €

+ decollete

+30 €

+36 €

144 €

128 €

144 €

perusteho                   /     voimakas

perusteho                   /     voimakas

perusteho                   /     voimakas

+48 €

144 €

182 €

perusteho                   /     voimakas

perusteho                   /     voimakas

Environ-hoidoilla autetaan iho-ongelmien hoidossa sisältä ulospäin. Niissä edetään sen mukaan, millaisessa toimintakunnossa iho on ja miten se pystyy hyödyntämään sille tarkoitettuja aktiiviaineita.

Edistyminen on siis hyvin yksilöllistä ja riippuu hoidettavan ihon kunnosta, kotihoidon tunnollisesta toteuttamisesta ja hoitolahoitojen tarkoituksenmukaisesta tiheydestä.

 

Hoitotehoja nostetaan pikkuhiljaa, jotta iho pienen vaateen edessä toimii yhä paremmin, mutta vältetään liian voimakkaita kertatehoja, jottei hoito pysähdy suotta sen reagoidessa tehoihin, joista se ei selviä. Rauhallinen eteneminen pysyy jatkuvasti nousujohteisena.

Hoidon tehoa nostetaan hoidon eri vaiheissa eri konsteja käyttäen. Tilanne arvioidaan aina yksilöllisesti ja huolellisesti.

KASVOHOIDOT

Darphin-hoidot sisältävät aina useamman eri tekniikoin toteutetun hieronnan. Niiden lempeä tunnelma pitää sisällään tuoreinta tekniikkaa kasviperäisten aktiiviaineiden hyödyntämisessä, jolloin ihosi oma toiminta saa napakkaa tukea.  Näissä hoidoissa rentoudut päästä varpaisiin samalla kun iho saa tarvitsemansa huollon ja tuen kotihoidon tavoitteille.

Darphin-hoidolla saadaan iho kirkastettua jo yksittäisessä hoidossakin, joten nämä soveltuvat "äkilliseen" hoidontarpeeseen loistavasti ja kerrassaan oivallisesti lahjakortin sisällöksi.

hoidot ja hinnat

118 €

99 €

48 €

168 €

Ihon rakennetta perinjuurin vahvistavat Environ-hoidot ovat perustana myös voimakkaampiin erikoishoitoihin. Hoitolassa on mahdollista muokata ihoa myös hyvin voimakkain happokuorinnoin, tehokkaammin koneella tehtävin mikroneulauksin ja ihoa kiinteyttävin plasmahoidoin. Nämä edellyttävät aina iholta erinomaista palautumis- ja korjaantumiskykyä ja siksi niitä tehdäänkin vain ihon terveys tarkoin turvaten.

 

Yksityiskohtaisesti ja juuri sinulle sopivan ihonhoidon konsultaation saat Starter-hoidon yhteydessä, mutta olet tervetullut myös laittamaan tiedusteluja sähköpostitse osoitteeseen kysylisaa@lumottuhelmi.fi.

Ota ihmeessä yhteyttä mikäli olet näistä kiinnostunut. Kerron mielelläni lisää!

118 €

47 €