Eerikinkatu 3 B, 2 krs.

00100 Helsinki

 

0400 799 291

kysylisaa@lumottuhelmi.fi

copyright Lumottu Helmi 2021

Erilaisia kosmetiikkapurkkeja ja -purtiloita ei pitäisi joutua testaamaan loputtomasti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hoitolatyön tärkeimpiä osa-alueita on laatia sinulle toteuttamisvalmis kotihoitosuunnitelma, jonka tärkein ominaisuus on toimia kulloisessakin elämäntilanteessasi.

 

Vain iholle pääsevä kosmetiikka voi tuoda tuloksia.
 

Kaappikosmetiikka on sitä turhinta ja kalleinta. Jokaisen hoidon yhteydessä kotihoito tarkistetaan vastaamaan tarkasti ihosi sen hetkisiä tarpeita ja ohjaamaan ihoasi tehokkaasti ja määrätietoisesti kohti yhdessä asettamiamme tavoitteita.

 

Ja....      !!   Hoitolasta ostettuihin tuotteisiin kuuluu aina käytön ohjaus (vielä viikkoja oston jälkeenkin) !!

Miksi hoitolassa on kaksi kattavaa hoitosarjaa käytössä?

Lumottuun Helmeen on valikoitu kaksi erilaista hoitosarjaa hieman eri tarkoituksiin. Tutustu alta tarkemmin ja löydä omiin tarpeisiisi paras vaihtoehto. Valinnanvaikeuden tilanteisiin saat apua hoitolasta. Kysy siis rohkeasti lisää!

Perinteikäs ammattihoitosarja, joka tuo jokaiseen hoitohetkeen ripauksen unelmia Pariisista.

Ainutlaatuinen yhdistelmä ylellisyyttä ja moderneja vaikutusmahdollisuuksia kauniin ihon ylläpitoon.

 

Sillä saavutetaan huikeita tuloksia äärimmäisten herkkien ihojen vahvistamisessa jälleen arjenkestäviksi. Darphinin omat hieronnat takaavat perusteellisen rentoutumisen jokaisessa hoidossa, kaikille ihoille. Tehokkaiden kasviperäisten aktiiviaineiden ja laadukkaan aromaterapian yhdistäminen ajatuksella, yksilöllisesti räätälöiden, tarjoaa aikuiselle iholle erikoislaatuisen yhdistelmän hemmottelua, luksusta ja tehokasta ihonhoitoa.

 

Tutustu Darphiniin syvemmin tästä.

Suunnitelmallisesti käytettynä uskomattomien tulosten hoitosarja.

Hoitaminen etenee asteittain voimakkaampaan sitä mukaa kun ihosi pystyy tehokkaasti hyödyntämään vaikutuskykyisempiä aktiiviaineita.

 

Ehdottomasti paras hoitomenetelmä kun halutaan hoitaa olemassa olevia ongelmia, kuten esimerkiksi

  • ihon kuivuus
  • tukkeutuminen
  • akneoireet
  • arvet
  • maksaläiskät, epätasainen pigmentaatio
  • rypyt ja juonteet
  • ihon kimmoisuuden häviäminen. 

 

Environ on valintasi myös silloin kun haluat varmistaa ihon huipputoiminnan pitkälle tulevaisuuteen.

 

Ihon toimintaa kuntoutetaan hyvin määrätietoisesti. Rakenteellista vahvistumista ihokudoksessa tuetaan tehokkaalla koti- ja hoitolahoitojen yhdistämisellä. Tulokset näkyvät ja tuntuvat iholla ja niiden ylläpito ei todellakaan vaadi tilanteen huonontumista uudelleen.

 

Lue lisää Environista täältä.

..ja minkälaisia hoitolahoitoja näillä sarjoilla tehdään?

..jos taas innostuit tutkimaan lisää mitä ihonhoidosta, ihonhoitotuotteista ja koti- ja hoitolahoitojen yhdistämisestä on tärkeää tietää, löydät lisävalaistusta Helmen omasta blogista.

"Carita on ihailtavan ammattitaitoinen ja kikkoja tuntuu löytyvän joka lähtöön. Hoitolaan on aina ihana päästä rentoutumaan, oli käsittely kuinka voimakas tahansa. ..ja mikä tärkeintä, tulokset näkyvät ja lumoavat kerta toisensa jälkeen."

 

Rebecca, 20+

Voimakkaiden ja tuloshakuisten hoitojen konkari nuoresta iästään huolimatta. Kuvassa Environ-hoidossa naamio on kytketty DF-laitteeseen, tehokkaamman imeyttämisen mahdollistamiseksi.

tuotteet

joilla hoidetaan

Saatat haluta käydä hoidoissa hieman harvemmin tai jopa satunnaisesti. Unelmiesi hoidossa pääset rentoutumaan ihanien hierontojen imeyttäessä laadukkaita kasvipohjaisia hoitoaineita ihoosi.

Sinulle on tärkeää ylläpitää ihosi toiminta ja nauttia myös kotihoidosta hoitolahoitojen välillä kaikin aistein. Pieni ripaus ylellisyyttäkään ei hoidon taikaa himmennä.

 

Laadukkaiden hoitojen sarjasi on:

 

Kun kaipaat toimivaa ihonhoitoa..

 

Ehkä olet jo turhautunut moniin kokeiluihin, tai haluat välttää sen ajoissa ratkaisemalla ihopulmat jo ensiyrittämällä järkevästi. Kaipaat ihonhoitoa, joka vaikuttaa oikeasti ihon toimintaan. Hoitomenetelmiä, joilla ratkaistaan ihonhoidon haastavimpia pulmia, on iho sitten rutikuiva, akneoireinen tai vaikka iholla olisi niin kutsuttuja maksaläiskiä tai ryppyjä, tai ihon kimmoisuus alkaa heikentyä tai iho on jo näkyvästi veltostunut. Teho on yhtä kuin tulos ja haluat nähdä sen ilman mikroskooppia.

 

Päämäärätietoisen ihonhoidon työkalu on:

 

Ei enää toiveita tursuavia kosmetiikkakaappeja. Vain tarvittavat ja toimivimmat.

 

 

Lumotussa Helmessä toimiva ihonhoito tarkoittaa keskittymistä oleelliseen. Kaikilla sinulle suositelluilla hoitotuotteilla ja hoidoilla on selkeä tarkoitus.

 

Oikeasti tuloksia tuovassa kosmetiikassa kaikkia tarvittavia aktiiviaineita ei voi sulloa yhteen purkkiin, mutta niiden erillisyys mahdollistaa hyvin tarkan ja tarkoituksenmukaisen hoidon räätälöinnin. Riippuu täysin ihosta, toivotuista hoitotuloksista ja sinun mahdollisuuksistasi toteuttaa hoitoa, kuinka laajaa kotihoitotuotteiden repertuaaria tai kuinka tiheitä hoitolahoitoja tarvitaan. Ihon kunnon ylläpito toimii eri tuottein ja hoidoin kuin mitä tarvitaan silloin, kun tavoitellaan näkyviä muutoksia ihoon.

 

Useimpien luulisi kylpevän rahassa kun kurkistaa kosmetiikkakaappiin. Niin paljon… ..turhaa. Eikö olisi upeata, kun kaapissa olisi vain tarpeellinen. Joka toisi paremmat tulokset kuin mikään määrä omatoimikokeilua koskaan..

Hoitolassa käytettävien tuotteiden
maahantuojat löydät:

Environ                     www.vitamion.fi

Darphin                    www.darphin.fi

Mediderma              www.hurmus.fi

Lumotun Helmen asiakkaana sinulla on käytössäsi asiantuntija.

Sinun ihoasi varten.