Lumottu Helmi
Eerikinkatu 3 B, 2 krs.
00100 Helsinki

P. 0400 799 291

 

 

 
Kasvohoidot
Myös kasvohoidoissa käytämme vain laadukkaimpia, monipuolisimpia ammattikosmetiikkasarjoja.

Valitsemaasi kasvohoitoa voidaan täydentää haluamallasi käsien tai jalkojen käsittelyllä. Kts. sivun alareunasta.

 

Environ -hoidot
  Environ tarjoaa räätälöityjä hoitomahdollisuuksia silloin kun tavoitteena on näkyviä muutoksia ihossa. Hoitoaiheena voi olla esimerkiksi: akne, rypyt ja juonteet, ihon kimmoisuuden aleneminen, laajentuneet ihohuokoset, arvet, ihon kuivuus, herkkä iho, ihon punoitus ja couperosa. Kukapa ei iloitsisi terveestä, hyvin toimivasta ihosta. Hoito suunnitellaan aina yksilöllisesti ja aloitetaan Starter-hoidolla, jonka yhteydessä ihon kunto kartoitetaan ja määritellään kotihoito.
Starter (60 min) 68 €
Environ-hoitamisen aloitushoito. Ihon kunto ja ihonhoidon tarpeet, toiveet ja haasteet kartoitetaan tarkoin. Ihoanalyysin ohessa iholle tehdään kevyt perushoito, jonka jälkeen kotihoito on hyvä aloittaa tuotteiden imeytyessä heti tehokkaasti. Jokaiselle räätälöidään yksilöllinen hoitosuunnitelma, joka alkaa aina huolellisesta kotihoidon ohjauksesta ja jatkuu tarvittavien hoitolahoitojen suunnittelulla. Starter-hoito soveltuu hyvin myös tutustumiseen Environ-hoitamiseen. Hoidon yhteydessä on hyvin aikaa keskustella hoitajan kanssa kaikesta ihonhoidossa askarruttavassa. Hoitajasi on paikalla juuri sinua varten.

Jatkossa hoitolahoidot toteutetaan ihon kunnon ja hoidon vaiheen mukaan joko täysin käsin tehtävin hoidoin VitaLight (perusteho 122/ voimakas 144 €) tai aktiiviaineiden imeytymistä tehostaen matalatehoisella ultraäänellä ja/tai iontoforeesin avulla VitaFull (perusteho 168/ voimakas 182 €). Nämä hoidot edellyttävät jo vähintään kolmen viikon Environ-kotihoitoa ennen hoitolahoitoa.
Ylläpitävät ja kotihoidon tehoa voimakkaasti edistävät hoidot kestävät 90 min - 2 h.

Hoitovalikoimaan kuuluu myös eri tehoisia ja eri tarkoituksiin tehtäviä lyhempiä, sarjana toteutettavia hoitoja, hedelmähappohoitoja ja mikroneulaushoitoja. Näillä tehostetaan kokonaishoidon tehoja ja yksilöllisiä vaikutuksia terveen, hyvin toimivan ja kauniin ihon saavuttamiseksi.

Tarkemmat hinnat ja hoitojen sisällöt määrittyvät hoidon ja siinä tarvittavien hoitoaineiden mukaan ja näistä saat tietää lisää hoitolasta (myös siitä missä vaiheessa hoitoasi eri tyyppisiä hoitoja voidaan tehdä). Yksityiskohtaisesti ja juuri sinulle sopivan ihonhoidon konsultaation saat Starter-hoidon yhteydessä, mutta olet tervetullut myös laittamaan tiedusteluja sähköpostilla osoitteeseen: kysylisaa@lumottuhelmi.fi tai näiltä sivuilta löytyvän yhteydenottolomakkeen kautta. Lomaketta käyttäessäsi, muistathan laittaa mukaan myös omat yhteystietosi, jotta vastaus löytää perille.

Hoidon eteneminen on hyvin yksilöllistä ja hoitajasi auttaa pitämän huolen siitä että tulokset etenevät turvallisesti mutta näkyviä tuloksia tuottaen.
 
     
Darphin-kasvohoidot
  Korkealaatuisiin kasviuutteisiin sekä tehokkaisiin ja hellävaraisiin aromaattisiin öljyihin perustuvia hoitoja.
L’instant (30 min pikakaunistus) 48 €
  Rentouttava, ihon pehmentävä ja kirkastava hoito. Ihana ennen juhlia (tai niiden jälkeen). Myös kiireen keskelle tehokas ihon pikakunnostus.  
   
   
Ihonpuhdistus  
 
 • Normaali (ultraääni+mekaaninen tarvittaessa)
 • 63 €
   
 • Hoitavampi (normaali+ Vitalmask-naamio)
 • 75 €
     
  Relaxarome-kasvohoito (1h 30 min) 99 €
    Eri ihotyypeille räätälöitävä, ihanalla selkähieronnalla alkava kasvohoito.
  (selkähieronta+kasvohoito, 2 hierontaa)
   
     
  Ideal Radiance (1h 30 min) 118 €
    Monipuolinen, ihoa tasoittava ja kirkastava kasvohoito, jossa myös kädet ja pää hierotaan. Sisältää myös ylellisen energisoivan jadekivikäsittelyn.
  (tervetulokäsittely jaloille ja hartioille, kasvohoito, sis. kaksoiskuorinnan, 2 hierontaa, 2 naamiota)
   
     
  FirmeLift (45 min) 85 €
    Nopea ja tehokas ihon silottava ja napakoittava tehohoito. Erinomainen valmistamaan iho tärkeään päivään, meikin pohjustukseksi, juhliin jne.
   
  Arome anti-age (2 h) 138 €
    Tehokas kiinteyttävä tai ryppyjä ja juonteita hoitava kasvohoito. Sisältää kolme erilaista kasvohierontaa ja kaksi kasvonaamiota. (kasvohoito, 3 hierontaa)  
     
  Beautelle (1h 30 min) 146 €
    Erittäin rentouttava kasvo- ja vartalohoito. Kasvohoito räätälöidään yksilöllisesti ihon tarpeiden mukaan. Kasvipohjaisten aktiiviaineiden imeytymistä tehostetaan kahdella eri tyyppisellä kasvojen hieronnalla sekä syvävaikutteisella naamiolla, jonka vaikutusaikana hierotaan kädet. Hoidon viimeistelee rentouttava selän ja jalkojen hieronta.
  (kasvohoidossa 2 hierontaa, käsien hieronta + selän ja jalkojen hieronta)

  Huomioithan, että Beautelle-hoidon vartalohoito-osuuden vuoksi teemme tätä hoitoa vain naisille.
   

   

   

  Täydellinen hoito joka kerta

  Kasvohoitoihin varaamaasi aikaa voidaan hyödyntää maksimaalisesti iloksesi hoitamalla samalla käyntikerralla useampi asia kuntoon. Ehkä jalkasi kaipaavat hieman huomiota tai kädet ovat saattaneet unohtua arjen hulinassa.

  Voit valita haluamasi täydentävän hoidon useasta erilaisesta vaihtoehdosta, jotka vaihtuvat sesongeittain. Kasvohoidon yhteydessä lisähoidolle varataan 30 minuuttia lisäaikaa. Tiedustele aikaa varatessasi juuri tarjolla olevista täydentävistä hoidoista lisää. Täydellistävät hoidot maksavat 28 €.

  Kokonaisvaltainen hoito sinun toiveittesi mukaisesti.

   

   
       
   
  Copyright © Lumottu Helmi 2021
    Toteutus: Tremedia