Kauneuskauppa 24/7
OmaKosmetologi »
Lumottu Helmi Facebookissa

Kotimainen, luotettava ja turvallinen kauneuden verkkokauppa

Lumotun Helmen kauneuskauppa tuo ammattitaitoisen kauneushoitolan palvelut luoksesi. Emme aivan vielä voi lähettää kosmetologia fyysisesti linjoja pitkin tekemään kasvohoitoa luoksesi, mutta voimme auttaa sinua tuloksekkaaseen kotihoitoon. Halutessasi voit tulla Helsingin keskustassa sijaitsevaan hoitolaamme nauttimaan tehokkaista, mutta ylellisistä hoidoista ja saamaan vielä tarkempia henkilökohtaisia ohjeita.

Kauneuskaupasta löydät laadukkaat ja turvalliset hoitoaineet ja meikkituotteet, tarkat käyttöohjeet niille ja myös uudenlaisen OmaKosmetologi-palvelun. Kaupasta löydät opasteita ja ohjeita teksti- ja kuvamuodossa ja vinkkejä siitä, mitkä tuotteet toimivat parhaiten yhdessä. Meikkituotteiden kohdalta löydät myös vinkit työvälineistä, joiden avulla meikki on helppo levittää ja saavutat huolitellun ja kauniin lopputuloksen. Meikkituotteiden yhteydestä löydät myös lähes 20 ”näin käytät” –opastusvideota.

Jos sinulla on erityisiä iho- tai meikkipulmia mielessä tai kaipaat tarkempia ohjeita, OmaKosmetologi auttaa sinua henkilökohtaisesti löytämään juuri sinun ihosi tarpeisiin parhaiten näkyviä tuloksia tuovat tuotteet. Jokaiseen tilaukseen liitetään myös juuri sinulle valitut, tilaamiesi tuotteiden tehoa vahvistavat tuotenäytteet. Näin pääset tutustumaan vielä useampiin uusiin tuotteisiin aivan käytännössä.

Kauppa on helppokäyttöinen ja nopea. Voit tehdä tilauksesi rekisteröitymättä, mutta rekisteröitymällä pääset osalliseksi Lumotun Helmen Kauneuskaupan lisäeduista. Voit maksaa tilauksesi tunnetun ja luotettavan Paytrail-maksupalvelun kautta turvallisesti omassa nettipankissasi tai luottokortilla. Tilaamasi tuotteet pakataan normaalisti tilausta seuraavana arkipäivänä ja toimitetaan sinulle valitsemasi kuljetusvaihtoehdon mukaisesti välittömästi kuljetukseen. Toimitusaika riippuu valitsemastasi kuljetusmuodosta. Tutustu tarkemmin toimitusehtoihimme.

Jos et ole jostain syystä tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin, voit palauttaa ne avaamattomina takaisin. Jokaisen tilauksen yhteydessä saat tarkemmat palautusohjeet ja löydät ne myös täältä.

Näkyvät tulokset ihonhoidossa eivät ole vain unelmaa,
                          anna meidän auttaa löytämään kaunein ihosi.


TÄMÄN HETKEN SUOSIKKEJA