Kauneuskauppa 24/7
OmaKosmetologi »
Lumottu Helmi Facebookissa

Monta kuljetusvaihtoehtoa

Toimitamme tilauksia vain Suomen rajojen sisäpuolelle.

Postitamme tilaukset parhaimmillaan tilauspäivänä!
Tilaamasi tuotteet pakataan ja toimitetaan kuljetettavaksi pääasiassa tilausmaksusi saapumista seuraavana arkipäivänä. Toimitusajat vaihtelevat maksutavasta, pankkiyhteyksistä ja valitusta toimitustavasta ja tavarantoimittajasta johtuen. Normaali toimitusaika 1-5 arkipäivää laskun maksamisesta.

Mikäli toimitusajoissa on tavallisesta poikkeavaa pidempää viivettä (arkipyhät, lomat jne), siitä ilmoitetaan verkkokaupassa tai henkilökohtaisesti sähköpostitse tai puhelimitse. Tilaukset ovat perillä toimitustavasta riippuen tavallisesti 1-3 arkipäivän kuluttua lähetyspäivästä, paketit usein jo toimitusta seuraavana päivänä!

Toimituskulut sisältävät kuljetus- ja pakkauskulut.

Toimitamme yli 80 € tilaukset ilman toimituskuluja!
Kun tilauksesi arvo on yli 80 € alennusten jälkeen, verkkokauppa tarjoaa automaattisesti toimituskulut ilmaiseksi kirjattuina kirjeinä, Smartposti- ja Noutopaketti-lähetyksiin.

Tilatessasi tuotteita yhteensä yli 200 €:lla, saat paketin kotiosoitteeseen perille toimitettuna veloituksetta.

Valitse vaivattomin vastaanotto!
Sinulla on mahdollisuus valita toimitus Postin palvelun kautta, tai voit valita toimitustavaksi DB Schenker Noutopaketin.

Postin palveluista käytössämme on kirjattu kirje, paketti (Economy ja kotiin kuljetettava Flex) ja SmartPost-paketti. Kirjeet lähetetään kirjattuina, jotta voit seurata niiden kulkua aivan kuten pakettilähetystenkin. sekä kirjatut kirjeet, että paketit tulevat noudettavaksi lähipostiisi ja SmartPost-paketin toimituspaikaksi voit valita haluamasi Postin pakettiautomaatin. Emme toimita tuotteita postiennakolla.

Schenkerin palvelun kautta voit valita toimituksen sinua lähellä olevaan R-kioskiin, josta voit noutaa sen kioskin aukioloaikojen puitteissa.

Kaikkien lähetysten kulkua voi seurata Kauneuskaupan lähetysseurannan kautta sinulle toimitetulla seurantakoodilla.

Toimituskulut:

Kirjattu kirje 6 €
Postin toimitusehdoista johtuen toimitamme pienet ja kevyet tilaukset (alle 250 g) automaattisesti kirjattuina kirjeinä. Näin siksi että voit seurata lähetyksesi kulkua aivan samoin kuin kaikkien pakettienkin. Kaupan automatiikka näyttää tilausta tehdessäsi, milloin tämä on ainoa Postin tarjoama toimitusvaihtoehto (Postin automatiikka ei mahdollista kevyiden tuotteiden lähettämistä pakettipostina). Saat kirjeen saapumisesta ilmoituksen postista. Kirjeitä säilytetään noutoa varten 14 vuorokautta postitoimipaikassasi.

Schenkerin Noutopaketti-palvelu kuljettaa myös pienet ja kevyet paketit, joten voit halutessasi valita myös sen vaihtoehdon (kauppa tarjoaa sinulle automaattisesti sopivia vaihtoehtoja).

SmartPost 6 €
Valitse tilatessasi haluamasi pakettiautomaatti toimitustavan alla olevasta listasta. Lista päivittyy vasta, kun olet täyttänyt kaikki osoitetietosi. Listasta näet lähimmät pakettiautomaatit postinumeron ja paikkakunnan mukaan. Useat automaatit sijaitsevat liikekeskuksissa, jotka ovat auki myös ilta-aikaan ja viikonloppuisin! Kun pakettisi saapuu valitsemaasi pakettiautomaattiin, saat siitä tiedon tekstiviestillä. Älä hävitä viestiä, tarvitset sitä pakettia noutaessasi. Pakettia säilytetään automaatissa 7 vrk sen saapumisesta. HUOM! Valitse automaatti oikein, koska emme voi muuttaa automaattia jälkeenpäin, kun tilaus on postitettu!

DB Schenker Noutopaketti 6 €
Voit tilata pakettisi myös noudettavaksi valintasi mukaisesta R-kioskista. Tilausta tehdessäsi voit avautuvasta listasta valita sinulle soveltuvimman kioskin. Saat paketin saapumisesta tekstiviestin, jota näyttämällä saat pakettisi. Pakettia säilytettään kioskilla 14 vuorokautta, jonka kuluessa paketti tulee noutaa.

Postipaketti (Economy) 8 €
Paketti toimitetaan postitoimipaikkaan noudettavaksesi. Posti lähettää saapumisilmoituksen. Lähetys on noudettavissa 14 pvän ajan lähipostistasi.

Postipaketti (Flex) 14 €
Voit valita myös paketin toimituksen suoraan kotiovelle asti. Posti on sinuun yhteydessä 1-2 työpäivän kuluessa sopiakseen toimitusajasta kanssasi. Suuremmissa kaupungeissa toimitus on mahdollinen arkisin klo 21 asti ja muilla alueilla klo 14 asti. Palveluun kuuluu yksi jakeluyritys.

Tilausedut toimituskuluista

- kun tilauksen arvo ylittää 80 €, toimitus veloituksetta postitoimipisteeseen/R-kioskille noudettavaksi
- kun tilauksen arvo ylittää 200 €, toimitus veloituksetta kotiin asti (Posti/Flex)

*Tilauksen arvon on oltava yli 80 €/200 € mahdollisten alennusten jälkeenkin, jotta olet oikeutettu ilmaiseen toimitukseen.