Kauneuskauppa 24/7
OmaKosmetologi »
Lumottu Helmi Facebookissa

Näin maksat tilauksesi

Maksutavat

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (Y2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin. Maksaa voit joko omassa verkkopankissasi tai alla mainituilla luottokorteilla.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit
Voit maksaa Lumottu Helmi Kauneuskaupassa seuraavien pankkien kautta: Nordea, Osuuspankki, Sampo, Tapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, Ålandsbanken.

Luottokortit
Lumottu Helmi Kauneuskaupassa voit maksaa Visa-, Visa Electron ja MasterCard-korteilla. Maksaminen tapahtuu Paytrailin kautta.

Maksaessasi luottokortilla huomaathan, että Lumottu Helmi toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden toimittajana ja markkinoijana. Visa, Visa Electron ja Mastercard-korteilla tehdyissä ostoksissa myyjänä toimii Paytrail Oy(Y2122839-7) ja kauppa syntyy asiakkaan ja Paytrail Oyn välille. Käytännössä siis huomaat, että Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Lahjakortit/etukoodit
Voit ostaa lahjakortteja Lumotun Helmen hoitolaan hoitolan lisäksi Kauneuskaupasta. Lahjakortteja ei ole valitettavasti tällä hetkellä mahdollista käyttää Kauneuskaupassa, vaan ne käyvät maksuna ainoastaan hoitolassa suoritettuihin maksuihin hoidoista tai tuotteista. Huomioithan lahjakorttien voimassaoloajan, 4 kk.

Mahdolliset etukoodit syötetään Kauneuskaupassa niille varattuun kohtaan.