Kauneuskauppa 24/7
OmaKosmetologi »
Lumottu Helmi Facebookissa

Oma kosmetologi

Apua! Oletko eksyksissä kosmetiikkaviidakossa?
                         Kaipaatko lisätietoa tuotevalintoihin?

Lumotussa Helmessä, niin hoitolassa kuin Kauneuskaupassakin, opastus kuuluu aina hintaan. Kokeneen ammattilaisen palvelun tuntee siitä, että hän paneutuu tarkoin jokaisen asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin, sekä ihon että elämäntilanteen. Tähän panostamme Lumotussa Helmessä aivan erityisesti.

Kauneuskaupassa olemme lisänneet jokaisen tuotteen yhteyteen paljon tietoa, neuvoja ja opastusta. Meikkituotteiden yhteydestä löydät myös opastavia videoita tuotteiden oikeaan käyttöön. Jokaisen tuotteen kohdalta löydät myös suosituksia tuotteista, joiden avulla voit täydentää hoitoa tai välineistä, jotka helpottavat päivittäisiä rutiinejasi. Joten tutki, innostu ja perehdy rauhassa sivujen antiin.

Joskus saattaa kuitenkin olla että kaipaat vielä tarkempia tietoja juuri sinun ihollesi soveltuvista tuotteista...


OmaKosmetologi auttaa.

Hyödynnä OmaKosmetologin monipuolista yli 20 vuoden hoitolakokemusta omaksi eduksesi. Säästyt arvailulta ja vältyt virheostoksilta. OmaKosmetologi auttaa löytämään oikeat tuotteet ja kertoo oikeat käyttöohjeet, kikat ja jipot, joilla ihosi saadaan kauniiseen, terveeseen hehkuun.

Oikein valitut tuotteet tuntuvat käytössä hyviltä, paljastavat ihon kauneuden eivätkä jää turhaksi kaapintäytteeksi. Ammattilaisen apu saattaa tulla tarpeen ihon perustarpeiden määrittelyssä, elämäntilanteen muuttuessa tai ihon reagoidessa yllättävästi eri vuodenaikoina tai vaikkapa pitkittyneen sairauden johdosta. Laadukkaatkin tuotteet toimivat vain oikein käytettyinä. Huolellisesti laadittu hoito-ohjelma varmistaa, että saat hankkimistasi tuotteista kaiken sen hyödyn mitä niihin on sisään rakennettu.

Asiantunteva ja lämminhenkinen palvelu kuuluu sinulle.

Jos et löydä Kauneuskaupan sivuilta kaipaamaasi informaatiota tai ihon pulmat askarruttavat sinua, ota yhteyttä.

Voit laittaa sähköpostia omakosmetologi@lumottuhelmi.fi

Tai soittaa maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 9-11 numeroon 0400-799 291

Ja kysyä tarkempia ohjeita oikeiden tuotevalintojen tekemiseen ihosi parhaaksi. Ammattitaitoinen ja kokenut kosmetologi auttaa sinua löytämään juuri ihollesi oikeat tuotteet ja neuvoo niiden oikeassa ja tuloksekkaassa käytössä.

Kokeneen ammattilaisen avulla löydät juuri oikean hoidon.
                         Jotta ihosi hehkuisi heleänä ja elinvoimaisena.