Kauneuskauppa 24/7
OmaKosmetologi »
Lumottu Helmi Facebookissa

Palautusohjeet

Lumottu Helmi Kauneuskaupan asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän peruutusoikeus lähetyksen vastaanottamisesta lähtien. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita, joiden sinettitarrat ovat ehjiä.

Havaittuasi tilauksessa tai tuotteessa virheen, otathan välittömästi yhteyttä Lumottuun Helmeen sähköpostitse kauneuskauppa@lumottuhelmi.fi tai puhelimitse 0400-799 291. Ilmoitus on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta.

Toimi seuraavien ohjeiden mukaisesti palauttaessasi tuotteita:

  • Palautettavan tuotteen tulee olla avaamaton (sinetti ehjä), alkuperäisessä pakkauksessa sekä tuotetietoselosteet paikallaan.
  • Liitä palautuksen mukana nimesi, osoitteesi, puhelinnumero, sähköpostiosoite ja tilinumerosi
  • Liitä palautukseen myös kopio Kauneuskaupan tilausvahvistuksesta tai lähetyslistasta
  • Suojaa palautettava tuote hyvin. Käytä mielellään samaa pakettia, jossa tuote toimitettiin palauttaessasi tuotteita. Tuotteen säilyminen ehjänä kuljetuksen aikana on asiakkaan vastuulla
  • Toimita paketti sinulle paketin toimittaneelle kuljetusyritykselle (postitoimipaikkaan tai R-kioskille) ja kerro haluavasi palauttaa lähetyksen. Vastaanottava kuljetustoimipiste toimittaa paketin takaisin paketissa käytetyn osoitekortin osoittaessa alkuperäiseksi lähettäjäksi Lumotun Helmen.

Postipalautuksesta tulee pyytää kuitti, joka toimii tositteena palautuksesta (jos lähetys katoaa ja kuittia ei ole, siirtyy vastuu asiakkaalle). Postiennakkolähetyksiä emme valitettavasti lunasta ja emme myöskään vastaanota palautuksia yli 14 vrk:n kuluttua toimituksesta.

Kun palautettava tuote/tuotteet on vastaanotettu ja palautus hyväksytty, tilauksen maksu palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen, viimeistään 14 vuorokauden sisällä siitä, kun vastaanotamme tuotteet.

Lataa palautuslomake tästä

 

Kuljetuksessa vahingoittunut lähetys?

Jos havaitset paketin/pakkauksen vahingoittuneen matkalla ilmoita siitä välittömästi sekä Lumottuun Helmeen kauneuskauppa@lumottuhelmi.fi että paketin kuljettaneeseen yritykseen (Posti tai Schenker).

Huomaa, että paketin noutamatta jättäminen ei ole kaupan peruuttamista! Jos paketti jää noutamatta, joudumme laskuttamaan uudet postikulut + laskutuslisän 3,90 €.