47 €

118 €

Ihon rakennetta perinjuurin vahvistavat Environ-hoidot ovat perustana myös voimakkaampiin erikoishoitoihin. Hoitolassa on mahdollista muokata ihoa myös hyvin voimakkain happokuorinnoin, tehokkaammin koneella tehtävin mikroneulauksin ja ihoa kiinteyttävin plasmahoidoin. Nämä edellyttävät aina iholta erinomaista palautumis- ja korjaantumiskykyä ja siksi niitä tehdäänkin vain ihon terveys tarkoin turvaten.

 

Yksityiskohtaisesti ja juuri sinulle sopivan ihonhoidon konsultaation saat Starter-hoidon yhteydessä, mutta olet tervetullut myös laittamaan tiedusteluja sähköpostitse osoitteeseen kysylisaa@lumottuhelmi.fi.

Ota ihmeessä yhteyttä mikäli olet näistä kiinnostunut. Kerron mielelläni lisää!

172 €

48 €

99 €

118 €

hoidot ja hinnat

Academie-hoidot sisältävät aina useamman eri tekniikoin toteutetun hieronnan. Niiden lempeä tunnelma pitää sisällään tuoreinta tekniikkaa kasviperäisten aktiiviaineiden hyödyntämisessä, jolloin ihosi oma toiminta saa napakkaa tukea.  Näissä hoidoissa rentoudut päästä varpaisiin samalla kun iho saa tarvitsemansa huollon ja tuen kotihoidon tavoitteille.

Academie-hoidolla saadaan iho kirkastettua jo yksittäisessä hoidossakin, joten nämä soveltuvat "äkilliseen" hoidontarpeeseen loistavasti ja kerrassaan oivallisesti lahjakortin sisällöksi.

KASVOHOIDOT

Environ-hoidoilla autetaan iho-ongelmien hoidossa sisältä ulospäin. Niissä edetään sen mukaan, millaisessa toimintakunnossa iho on ja miten se pystyy hyödyntämään sille tarkoitettuja aktiiviaineita.

Edistyminen on siis hyvin yksilöllistä ja riippuu hoidettavan ihon kunnosta, kotihoidon tunnollisesta toteuttamisesta ja hoitolahoitojen tarkoituksenmukaisesta tiheydestä.

 

Hoitotehoja nostetaan pikkuhiljaa, jotta iho pienen vaateen edessä toimii yhä paremmin, mutta vältetään liian voimakkaita kertatehoja, jottei hoito pysähdy suotta sen reagoidessa tehoihin, joista se ei selviä. Rauhallinen eteneminen pysyy jatkuvasti nousujohteisena.

Hoidon tehoa nostetaan hoidon eri vaiheissa eri konsteja käyttäen. Tilanne arvioidaan aina yksilöllisesti ja huolellisesti.

perusteho                   /     voimakas

perusteho                   /     voimakas

182 €

144 €

+48 €

perusteho                   /     voimakas

perusteho                   /     voimakas

perusteho                   /     voimakas

144 €

128 €

144 €

+36 €

+30 €

+ decollete

128 €

perusteho                   /     voimakas

perusteho                   /     voimakas

perusteho                   /     voimakas

193 €

144 €

+48 €

perusteho                   /     voimakas

perusteho                   /     voimakas

perusteho                   /     voimakas

182 €

168 €

118 €

99 €

48 €

Hoitola on auki aikavarausten mukaan eli eri päivinä usein hieman eri aikaan. Valitettavasti korona on vaikuttanut myös hoitoaikoihin, joten kannattaa olla ajoissa liikkeellä.Varaa oma aikasi soittamallaTavoitat Caritan puhelimella parhaiten arkipäivisin klo 9-11.

Muina aikoina saattaa juuri olla hoito meneillään, joten jätäthän vastaajaan viestin,

niin saat paluupuhelun heti kun mahdollista!

Ihosi odottaa jo hoitoon pääsyä!!

Lumotussa Helmessä on toimintaa jalostettu hyvästä hinta/laatu-suhteesta hinta/tulos-suhteeseen. Tämä on erityisen tärkeää. Tosin on todettava, että tulos ei synny ilman laadukkaita (eli toimivia ja turvallisia) tuotteita ja hoitoja..

Tulos on kuitenkin koko ajan toiminnan kohteena. Oli se sitten rentouttava intialainen päänhieronta tai vanhojen aknearpien häivytys. Pyrin aina tuomaan parhaan mahdollisen asiakkailleni.

0400 799 291

Soita pian ja varaa aika.

146 €

+48 €

+42 €

+ decollete

+36 €

+30 €

132 €

Starter-hoidon jälkeen ja jo Environ kotihoitoa toteutettuasi pääset siirtymään kotihoitoa kirittävien hoitolahoitojen pariin.

Ideaali hoitolahoitojen tiheys vaihtelee tavoiteltavan tuloksen mukaan, mutta on yleisimmin 4-6 viikkoa.

hoidot ja hinnat

"Carita on huolehtinut kasvohoidoillaan minusta jo vuosia ja nyt katse päästä varpaisiin, tarkkaa käsityötä tämäkin."

 

Leila, 40+

Vuosikausien kokemus ihon omaa toimintaa ylläpitävistä kasvohoidoista. Kausittain täydennellään huolittelua myös muilla hoidoilla, kuten kuvan jalkahoidolla.

+ decollete

perusteho                   /     voimakas

perusteho                   /     voimakas

n. 60-90 min

Hoitolahoidot tästä hoitovaihtoehdosta eteenpäin edellyttävät vähintään Environ-kotihoitotuotteiden käyttöä vähintään kolmen viikon ajan.

Kotihoidon alkuvaiheessa ihoa totutetaan aktiiviaineiden tehokkaampaan hyödyntämiseen aluksi käsin tehtävin hoidoin. Näin autetaan ihoa hyödyntämään niin koti- kuin hoitolahoitojen teho mahdollisimman perusteellisesti ja luodaan perustaa ihon rakenteen vahvistamiselle. Jo käsin toteutettavissa hoidoissa lisätään hoidon tehoja kun ihon toimintakyky sen sallii.

Vitalight

90 min-2h

Kun iho pystyy jo vastaanottamaan ja hyödyntämään kunnolla hoitoaineiden tehoja, voidaan siirtyä asteittain imeyttämään aktiiviaineita tehokkaammin. Imeytymisen lisäämiseen hyödynnetään Environin omaa DF-laitetta, ihon kunnon ja hoidon vaiheen mukaan ultraääntä ja/tai iontoforeesia käyttäen.

 

Näissä hoidoissa voidaan myös hyödyntää tapauskohtaisesti Environin voimakkaampia happokuorintoja ja ihon ollessa jo pidemmällä toimintakyvyn kunnostuksessa, myös mikroneulausta. Hoidon hinta määrittyy tällöin käytettyjen tehosteiden mukaan.

Vitafull

72 €

60 min

Kaiken Environ-hoitamisen aloitushoito.

Ihon kunto ja hoidontarve kartoitetaan ja ihonhoidolliset toiveet ja haasteet käydään läpi huolellisesti.

Ihoanalyysin ohessa iholle tehdään kevyt perushoito, jonka jälkeen kotihoito on hyvä aloittaa tuotteiden päästessä imeytymään heti tehokkaasti.

Jokaiselle räätälöidään yksilöllinen hoitosuunnitelma, joka alkaa aina seikkaperäisellä kotihoidon ohjauksella ja jatkuu tarvittavien hoitolahoitojen kartoituksella ja toteutuksen suunnittelulla.

 

Starter-hoito soveltuu erinomaisesti myös Environ hoitoideologiaan tutustumiseen. Hoidon yhteydessä on hyvin aikaa keskustella hoitajan kanssa kaikesta ihonhoidossa askarruttavasta ja Environin tarjoamiin hoitomenetelmiinkin pääsemme pureutumaan, niin halutessasi, perusteellisesti.

 

Starter

 118 €

1h 30 min

Sisältää kaksoiskuorinnan, 2 hierontaa, 2 naamiota)

 

Nuoren aikuisen kirkastava ja ihoa tasoittava kasvohoito. Hoidon aikana kasvojen lisäksi myös kädet ja pää saavat rentouttavat hierontakäsittelyt.

Ideal Radiance

58 €

30 minuutin pikakaunistus

Rentouttava, ihon kirkastava ja pehmentävä hoito. Ihana ennen juhlia (tai niiden jälkeen väymyksen karkottamiseksi). Kiireen keskellä lempeä, nopea hoito stressin merkkejä häivyttämään.

L' instant

85 €

45 minuutin pikakaunistus aikuiselle iholle

Nopea ja tehokas ihon napakoittava ja silottava pikahoito. Erinomainen valmistamaan iho tärkeään päivään; meikin pohjustukseksi, juhliin, valokuvaukseen jne.

FirmeLift

152 €

1h 30 min

Sisältää iholle räätälöiden valitut kaksi kuorintaa, 2 hierontaa ja kaksi ylellistä naamiota

 

Aikuisen ihon kiinteyttävä ja ihon toimintoja elvyttävä kasvohoito.  Tehohoito, jossa saa nauttia.

Divinéa

copyright Lumottu Helmi 2021-2024

Fredrikinkatu 55, sisäpiha

00100 Helsinki

 

0400 799 291

kysylisaa@lumottuhelmi.fi