mahdollisuuksia

Olet lämpimästi tervetullut hoitoihin ja kysymään neuvoa.      

                                                           Olenhan täällä juuri sinua varten!

Haluan toimivamman ja kauniimman ihon.

Miten toimin?

1. Soita ja varaa aika hoitolaan.

Varataan sinulle joko aika joko

Academie-hoitoon (ensimmäisellä kerralla varataan vähän ylimääräistä aikaa, jotta ehditään tutkia iho ja suunnitella hoitoa tarkemmin)

tai

Environ Starter-hoitoon, jolla lähdetään liikkeelle, kun aiotaan saavuttaa isompia tuloksia tai jos ihon toiminta vaatii perusteellisempaa tukea tai huoltoa.

 

2. Hoitoon saavuttuasi tutkitaan iho tarkoin ja keskustellaan kaipaamistasi tuloksista.

Saat arvion realistisista mahdollisuuksista ja kuulet myös miten tulokset on mahdollista saavuttaa. Kuulet asiantuntijan arvion ihosi tarvitsemasta tuesta toiminnalleen ja ennen kaikkea saat vastaukset omiin ihokysymyksiisi.

Saat seikkaperäiset ohjeet ihonhoitoon kotona ja suosituksen hoitolahoidoista.

 

3. Koska oikeiden tuloksien saamiseen vaaditaan järkevä yhdistelmä kotihoitoa ja hoitolahoitoja, olen tukenasi hoitojen kaikissa vaiheissa.

Kannan kaunista vastuuta siitä, että ihosi voi hyvin ja liikkuu kohti tavoitteita. Huolehdin myös siitä, että vaikka elämä on ja tapahtuu, ihosi saa tarvitsemansa hoidon eli hoitosuunnitelmaa niin kotona kuin hoitolassa muokataan aina kulloisenkin elämäntilanteen, myös kiireiden ja stressien, mukaan.

Helmessä ei lupailla turhia.

 

 

Hoitoja aloitettaessa käydään läpi paitsi ihon kunto, niin kaikki toiveesi ihon tulevaisuuden suhteen. Saat jo ensimmäisellä hoitokerralla ammattilaisen arvion ihosi mahdollisuuksista.

 

Monesti kyse on pienistä säätötoimista perusasioihin. Toisinaan tarvitaan niin tehokkaita hoitoja, että ihon kunto ei välttämättä heti edes salli niin voimakasta rasitusta. Lyhyttä tai pitkää, pieniä korjauksia tai isompi projekti, saat kuulla mikä on realistisesti mahdollista. Saat myös rehellisen arvion siitä mitä ei ole kosmetologin keinoin mahdollista saavuttaa. Kuulet myös selkokielellä, miksi iho kaipaa minkäkinlaista hoitoa.

 

Lumotussa Helmessä on tärkeätä, että ihonhoitoa toteutetaan yhteistyönä. Pelkällä kotihoidolla ei saada suuria tuloksia aikaiseksi. Myöskään pelkillä hoitolahoidoilla ei saavuteta kestäviä tuloksia. Yhdistämällä nämä saumattomaksi toisiaan tukevaksi kokonaisuudeksi saadaan aikaan selkeitä tuloksia. Voimakkaiden hoitojen yhteydessä, tämä mahdollistaa myös vaikuttamisen syvemmälle ihoon, voimakkaammin tehoin.

 

Kun tulos on tiiviillä yhteistyöllä ihon toimintaan asti rakennettu, sen ylläpitäminen on mutkatonta ja helppoa.

Hoitajasi Lumotussa Helmessä

SKY-CIDESCO kosmetologi

Olet lämpimästi tervetullut hoitoihin ja kysymään neuvoa.      

                                                                                                  Olenhan täällä juuri sinua varten!

Oppaasi unelmiesi ihoon:

 

Olen Carita, ihojen asiain ajaja.

 

Olen kohta kolmekymmentä vuotta paneutunut ihon hoitoon näkyviä tuloksia tavoitellen ja niitä myös tehden. Matka on ollut erittäin opettavainen ja monipuolinen, mutta en koe olevani vielä valmis. Ihon toiminnasta löytyy aina uutta opittavaa innostuneelle.

Kaiken ihon rakenteesta ja toiminnasta opitun yhdistäminen hoitoaineisiin ja hoitoihin on päivittäinen, innostava pähkäilyn aiheeni, johon en vaan kyllästy.

 

Tarkka neitsytluonteeni tulee tehokäyttöön saadessani hoitaa kanta-asiakkaitteni ihoja tehoilla, joista en uskaltanut vielä 5 vuotta sitten uneksiakaan.

 

On ihanaa yhdessä asiakkaiden kanssa hihkua niin tekijän kuin asiakkaankin yllättäneiden tulosten suuruudesta, syvyydestä ja näkyvyydestä.

Varmistus sille, että lähestymistapani on ollut oikea.

Koska hoidoilla kunnostetaan ihon omaa toimintaa, pystytään vaikuttamaan näkyvästi moniin hyvin erilaisiin iho-ongelmiin.

 

Rutikuivat ihot kuntoutetaan pitämään jo itsessään parempaa huolta kosteuspitoisuudestaan. Akneihojen toiminnan tasapainottaminen voi edetä useissa vaiheissa tulehduksen rauhoittamisesta, ihon tukkeutumisen vähentämisen kautta hoidon viimeisteleviin arpihoitoihin.

Ihon jatkuva sameus tai tukkoisuus on ihon aineenvaihdunnan ongelma, joka ratkeaa ohjaamalla ihoa määrätietoisesti ja vakaasti. Ryppyjen ja juonteiden hoitaminen ja ihon kiinteyttäminen vaativat monipuolista, mutta järjestelmällistä etenemistä ihon jälleenrakennuksen uudelleen käynnistämiseksi ja rakenteen ohjaamiseksi oikeaan suuntaan.

 

Ihon ei tarvitse kuihtua ja rypistyä ennen kuin sitä ryhdytään hoitamaan.

Tehokas ihon toiminnan ylläpito on hoitolan tärkeintä toimintaa. Ja siihen vaiheeseen pyritään tietysti saamaan kaikki ihot ennen pitkää..

valtavan paljon

mahdollisuuksia

Blogiin on kerätty paljon kiinnostavaa lisätietoa ihon hoitamisesta. Pääset myös syventymään ihon toimintaan ja kosmetiikan ja ihon yhteistyön edellytyksiin.

 

Kaikki hoitaminen lumotussa Helmessä pohjautuu uutteraan opiskeluun, oikean tutkitun tiedon jäljittämiseen ja vuosikymmenien käytännön kokemukseen.

Uutta ja syventävää tietoa ja käytännön taitoa hiotaan yhä lähes kolmenkymmenen vuoden työuran jälkeenkin ehtymättömällä uteliaisuudella. Jotta Lumotun Helmen asiakkaat saisivat parasta mahdollista ihonhoitoa. Ja tuloksia siitä.

 

Sukella blogiin tästä.

Stressivapaata ihonhoitoa tuloksista tinkimättä.

Kaipaatko lisää tietoa?

This is element header.

"Helmessä samaan käsittelyyn mahtuu iloisen pulppuavaa keskustelua ja rauhaisia rentoutumisen hetkiä, saman hoidon aikanakin."

 

Ansa, 60+

Konkarikantis, jonka iho näyttää erinomaisesti huolellisen hoitamisen todelliset voimat.

(kuvassa kädet tehokosteutuksessa parafiinipakkausessa kasvohoidon aikana)

Erikoishoitoja tehdään vain turvallisesti. Ammattilaisen perusteellinen tietotaito ihon toiminnasta ja rakenteesta turvaa hoitosi onnistumisen.

 

Tiedät, miten hyvä terveys suojaa sinua kokonaisuudessaan. Terve, hyvin toimiva iho on kehosi ulommaisin suoja. Hyvin toimiessaan iho ei ole vain kaunis, vaan myös tehokas suojakilpi. Siksi ihon kunnostaminen ei ole vain pinnallista.

 

Joskus myös vauriot ulottuvat syvemmälle. Silloin niiden hoidossakin pitää käyttää voimakkaampia konsteja (esim. happokuorinnat, mikroneulaus, plasma). Mutta Lumotussa Helmessä tehokkaimpiakaan hoitoja ei koskaan toteuteta niin, että vaarannettaisiin ihon terveys.

Tehohoitojen yhteydessä kiinnitetään erityisen tarkkaavaisesti huomiota siihen, mitä iho kestää; Mitkä ovat ihon todelliset toimintaedellytykset, eli kuinka paljon ihoa voi hoidolla rasittaa. Vajaakuntoinen iho kuntoutetaan aina ennen rajumpia hoitoja. Silloin rajumpikin hoito on turvallista toteuttaa. Mutta silloin hoito on myös useimmiten mahdollista toteuttaa myös voimakkaampana, jolloin voidaan tähdätä myös tuloksien suhteen korkeammalle.

 

Kun ihon palautuminen tehohoidosta on varmistettu, saadaan aikaan isompia tuloksia turvallisemmin. Voiko parempaa win-win-tilannetta ollakaan..

Milloin tehdään erikoishoitoja?

Mitä kaikkea on mahdollista hoitaa hoitolassa?

copyright Lumottu Helmi 2021-2024

Fredrikinkatu 55, sisäpiha

00100 Helsinki

 

0400 799 291

kysylisaa@lumottuhelmi.fi