Tässä näet saman ihon arpihoitoja aloitettaessa ja miltä tilanne näyttää alkukesästä 2021. Arpien hoitaminen vaatii hyvin voimakkaita tehoja ja siitä syystä kesäaika käytetään pääasiassa ihon toimintojen tukemiseen ja vahvistamiseen, jotta syksyn tullen (auringonvalon vähetessä) voidaan ottaa käyttöön voimakkaammat hoidot.

Iho näyttää jo huikean hyvältä, mutta hoitoja jatketaan vielä syksyllä tasaisemman ihon hienosäätöjen parissa. Tavoiteltavat muutokset ovat ehkä hienosäätöä, mutta tehot ovat jo melkomoisia.

"Environ-hoito on kuin terapiassa käynti; elvyttävyyttä ja rauhoitusta samassa hoidossa kullekin sopivasti räätälöitynä. Carita yhdistää hoitoihin sopivassa suhteessa niin kemiaa kuin psykologiaakin. Hoitohetki Lumotussa Helmessä virkistää kuin pieni ulkomaanmatka." 

              

Taina 60+

Tunnollista kotihoitoa ja säännöllisiä tehokkaita hoitolahoitoja jo vuosikausia.

Kuvassa Ionzyme DF-laitteella tehostettua aktiiviaineiden imeyttämistä Environ ylläpitohoidossa.

Kun ihon toiminta on saatu tasapainotettua pääsimme tässä vielä viimeistelemään kaunista ihoa voimakkain arpihoidoin.

Kaikenkaikkiaan hoitoja on jatkettu useamman vuoden ajan, sillä hoidoissa pitää ottaa huomioon niin vaihtuvat tilanteet arjen kulussa kuin vuoden ajat (voimakkaimmat hoidot tehdään aurinkovaron vuoksi talvikaudella).

Näet tästä itse miten upea iho on tällä hetkellä.

Oletko haaveillut omasta ihonhoidon personal trainerista?

 

Lumotussa Helmessä hoidetaan nimenomaan ihon toimintaa

ja autetaan sinua toimimaan neuvokkaasti oman ihosi parhaaksi. Ihonhoidon ammattitaito tarkoittaa näkyviä tuloksia.
 

Voimakkaammalla hoidolla saavutettava vaikutus voi olla hienovarainen, mutta kantajalleen suuri. Tässä muokattiin yläluomea kiinteyttävällä Plasmahoidolla, jolloin silmä tulee paremmin näkyviin.

Jos kiinteytystarve on suuri (esim. yläluomella tai kaulalla napakoitettavaa löysää ihoa on paljon, se saattaa vaatia useamman käsittelykerran).

Kuvan luomilla tehty yksi plasmahoitokäsittely ripsirajasta kulmakarvaan asti..

Joskus on tarpeen tehdä useampi plasmakäsittely, jotta saadaan ihoa "kutistettua" riittävästi. Ennen niin voimakasta käsittelyä iho pitää valmistella huolellisesti, jotta sen jälleenrakentumiskyky on mahdollisimman hyvä.

Tässä näet ensimmäisen plasmakäsittelyn vaikutuksen alaluomen ja silmäkulman ihoon. Tekstuuri on merkittävästi napakampi. Näin hyvä rakenteellinen muutos on vaatinut hyvin huolellista ennakkohoitoa Environ-tuottein ja -hoitolahoidoin.

Tästä jatketaan yläluomen ja kulmakarvan alueen plasmakäsittelyllä.

Ihon rakenteen vahvistustarve ei ole ikäkysymys. Perityt ominaisuudet, harrastukset ja ihan elämä kokonaisuudessaan vaikuttavat siihen miten tiivis/napakka ihosi on. Säännöllisiä hoitolahoitoja tunnolliseen kotihoitoon yhdistämällä ihon toimintaa saadaan aktivoitua syvemmissä kerroksissa niin, että muutos näkyy pintaan asti.

Tässä näet, miten (ilman neulauksia tai plasmahoitoja) ihon struktuuri on muuttunut muutaman vuoden kuluessa huolellisella hoitamisella (koti+hoitola) selkeästi napakammaksi ja eloisammaksi.

 

Rakennekorjaava hoito ei välttämättä vaadi ihon rikkomista (nykyään voi helposti saada sellaisen käsityksen).

Environ-hoidoissa hyödynnetään pitkään neulattomia imeytyskeinoja, mutta oikeassa vaiheessa toteutetulla mikroneulauksella saadaan hoito etenemään suurin harppauksin. Ihon palautumiskyvyn saavuttaessa hyvän tason, voidaan piirteitä hienosäätää myös paikallisin, ihoa kutistavin plasma-käsittelyin. 

Voimakkaasti tulehtuvalla akneiholla rauhoittaminen on hoidon ensimmäinen vaihe. Silloin keskitytään jo olemassa olevien tulehdusten hoitamiseen, tulehdusalttiuden vähentämiseen ja ihon tukkeutumisen minimoimiseen. Tämä vaatii systemaattista lähestymistä riittävän voimakkain tuottein ja hoidoin ja aivan ehdottomasti säännöllisiä hoitovälejä hoitolahoidoissa.

 

Vasta kun tulehdukset saadaan pysymään pois jonkin aikaa, eli tilanne on tasapainottunut, voidaan edetä hoidoissa arpihoitojen suuntaan.

 

Kanta-asiakkaiden huolellinen kotihoito pääsee kunniaansa, kun sitä on kiritetty säännöllisin hoitolahoidoin. Osassa tässä näkemistäsi tuloksissa on hyödynnetty myös erikoishoitojen voimakkaampia tehoja ihon vahvistuttua niitä kestäväksi. Kaikkien näiden tuloksiin erittäin tyytyväisten asiakkaidenkin suosituksia löydät näiltä sivuilta.

 

Kaikki alla näkyvät kuvat on otettu hoitolassa amatööriottein, joten suothan anteeksi pienet valotuksen ja asennon erilaisuudet kuvien välillä. Kuvia otetaan aina paljon, jotta löytyisi mahdollisimman vertailukelpoiset otokset.

ällistyttäviä

tuloksia

copyright Lumottu Helmi 2021-2024

Fredrikinkatu 55, sisäpiha

00100 Helsinki

 

0400 799 291

kysylisaa@lumottuhelmi.fi