Sinun ihoasi varten.

Lumotun Helmen asiakkaana sinulla on käytössäsi asiantuntija.

Environ                     www.vitamion.fi

Academie                 www.rohdos-ala.fi

Mediderma              www.hurmus.fi

Hoitolassa käytettävien tuotteiden

maahantuojat löydät:

Ei enää toiveita tursuavia kosmetiikkakaappeja. Vain tarvittavat ja toimivimmat.

 

 

Lumotussa Helmessä toimiva ihonhoito tarkoittaa keskittymistä oleelliseen. Kaikilla sinulle suositelluilla hoitotuotteilla ja hoidoilla on selkeä tarkoitus.

 

Oikeasti tuloksia tuovassa kosmetiikassa kaikkia tarvittavia aktiiviaineita ei voi sulloa yhteen purkkiin, mutta niiden erillisyys mahdollistaa hyvin tarkan ja tarkoituksenmukaisen hoidon räätälöinnin. Riippuu täysin ihosta, toivotuista hoitotuloksista ja sinun mahdollisuuksistasi toteuttaa hoitoa, kuinka laajaa kotihoitotuotteiden repertuaaria tai kuinka tiheitä hoitolahoitoja tarvitaan. Ihon kunnon ylläpito toimii eri tuottein ja hoidoin kuin mitä tarvitaan silloin, kun tavoitellaan näkyviä muutoksia ihoon.

 

Useimpien luulisi kylpevän rahassa kun kurkistaa kosmetiikkakaappiin. Niin paljon… ..turhaa. Eikö olisi upeata, kun kaapissa olisi vain tarpeellinen. Joka toisi paremmat tulokset kuin mikään määrä omatoimikokeilua koskaan..

Kun kaipaat toimivaa ihonhoitoa..

 

Ehkä olet jo turhautunut moniin kokeiluihin, tai haluat välttää sen ajoissa ratkaisemalla ihopulmat jo ensiyrittämällä järkevästi. Kaipaat ihonhoitoa, joka vaikuttaa oikeasti ihon toimintaan. Hoitomenetelmiä, joilla ratkaistaan ihonhoidon haastavimpia pulmia, on iho sitten rutikuiva, akneoireinen tai vaikka iholla olisi niin kutsuttuja maksaläiskiä tai ryppyjä, tai ihon kimmoisuus alkaa heikentyä tai iho on jo näkyvästi veltostunut. Teho on yhtä kuin tulos ja haluat nähdä sen ilman mikroskooppia.

 

Päämäärätietoisen ihonhoidon työkalu on:

 

Saatat haluta käydä hoidoissa hieman harvemmin tai jopa satunnaisesti. Unelmiesi hoidossa pääset rentoutumaan ihanien hierontojen imeyttäessä laadukkaita kasvipohjaisia hoitoaineita ihoosi.

Sinulle on tärkeää ylläpitää ihosi toiminta ja nauttia myös kotihoidosta hoitolahoitojen välillä kaikin aistein. Pieni ripaus ylellisyyttäkään ei hoidon taikaa himmennä.

 

Laadukkaiden hoitojen sarjasi on:

 

joilla hoidetaan

tuotteet

"Carita on ihailtavan ammattitaitoinen ja kikkoja tuntuu löytyvän joka lähtöön. Hoitolaan on aina ihana päästä rentoutumaan, oli käsittely kuinka voimakas tahansa. ..ja mikä tärkeintä, tulokset näkyvät ja lumoavat kerta toisensa jälkeen."

 

Rebecca, 20+

Voimakkaiden ja tuloshakuisten hoitojen konkari nuoresta iästään huolimatta. Kuvassa Environ-hoidossa naamio on kytketty DF-laitteeseen, tehokkaamman imeyttämisen mahdollistamiseksi.

..jos taas innostuit tutkimaan lisää mitä ihonhoidosta, ihonhoitotuotteista ja koti- ja hoitolahoitojen yhdistämisestä on tärkeää tietää, löydät lisävalaistusta Helmen omasta blogista.

..ja minkälaisia hoitolahoitoja näillä sarjoilla tehdään?

Suunnitelmallisesti käytettynä uskomattomien tulosten hoitosarja.

Hoitaminen etenee asteittain voimakkaampaan sitä mukaa kun ihosi pystyy tehokkaasti hyödyntämään vaikutuskykyisempiä aktiiviaineita.

 

Ehdottomasti paras hoitomenetelmä kun halutaan hoitaa olemassa olevia ongelmia, kuten esimerkiksi

  • ihon kuivuus
  • tukkeutuminen
  • akneoireet
  • arvet
  • maksaläiskät, epätasainen pigmentaatio
  • rypyt ja juonteet
  • ihon kimmoisuuden häviäminen. 

 

Environ on valintasi myös silloin kun haluat varmistaa ihon huipputoiminnan pitkälle tulevaisuuteen.

 

Ihon toimintaa kuntoutetaan hyvin määrätietoisesti. Rakenteellista vahvistumista ihokudoksessa tuetaan tehokkaalla koti- ja hoitolahoitojen yhdistämisellä. Tulokset näkyvät ja tuntuvat iholla ja niiden ylläpito ei todellakaan vaadi tilanteen huonontumista uudelleen.

 

Lue lisää Environista täältä.

Academie on arvostettu ranskalainen ammattihoitosarja, joka yhdistää tieteellistä huippuosaamista kauneudenhoidon arvokkaisiin perinteisiin. 

 

Jokaisen ihon hoitamisessa keskitytään yksilöllisten tarpeiden ratkaisemiseen. Hoito on aina rentouttava yhdistelmä hoivaavia hierontoja ja ihon sen hetkisen kunnon kaipaamien tuotteiden tehovaikutuksia aikuiselle iholle.

 

Jo yhdenkin hoidon aikana pääsee hetkeksi karkaamaan arjen kiireistä ylellisen hemmottelun maailmaan. Sinun rentoutuessasi iho tekee töitä ja palaat hoidosta sädehtivänä ja keveämmin mielin maailmaan.

 

 

Lumottuun Helmeen on valikoitu kaksi erilaista hoitosarjaa hieman eri tarkoituksiin. Tutustu alta tarkemmin ja löydä omiin tarpeisiisi paras vaihtoehto. Valinnanvaikeuden tilanteisiin saat apua hoitolasta. Kysy siis rohkeasti lisää!

Miksi hoitolassa on kaksi kattavaa hoitosarjaa käytössä?

Erilaisia kosmetiikkapurkkeja ja -purtiloita ei pitäisi joutua testaamaan loputtomasti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hoitolatyön tärkeimpiä osa-alueita on laatia sinulle toteuttamisvalmis kotihoitosuunnitelma, jonka tärkein ominaisuus on toimia kulloisessakin elämäntilanteessasi.

 

Vain iholle pääsevä kosmetiikka voi tuoda tuloksia.
 

Kaappikosmetiikka on sitä turhinta ja kalleinta. Jokaisen hoidon yhteydessä kotihoito tarkistetaan vastaamaan tarkasti ihosi sen hetkisiä tarpeita ja ohjaamaan ihoasi tehokkaasti ja määrätietoisesti kohti yhdessä asettamiamme tavoitteita.

 

Ja....      !!   Hoitolasta ostettuihin tuotteisiin kuuluu aina käytön ohjaus (vielä viikkoja oston jälkeenkin) !!

copyright Lumottu Helmi 2021-2024

Fredrikinkatu 55, sisäpiha

00100 Helsinki

 

0400 799 291

kysylisaa@lumottuhelmi.fi