18 February 2021

Mistä Darphin on syntynyt?

                               “Kauneudessa ei ole kyse iästä, vaan tasapainon löytämisestä suhteessa ikään.

                                Se vaatii omistautumista, säännöllistä ihon hoitamista,

                                joka vie lopulta päivittäin vain pienen hetken aikaa.”

 

 

 

Vuosi 1958 muodin, luovuuden ja kauneuden tyyssija Pariisi. Pariisilainen kinesiologi Pierre Darphin lanseeraa ainutlaatuisen laadukkaan ja ylellisen ihonhoitosarjan ja perustaa kauneuden ammattilaisia kouluttavan L’Institut Darphin-kauneusinstituutin.

 

Kaunis ja hyvinvoiva iho oli tri Darphinin intohimo. Hän keräsi tietoa ja työskenteli alan nerokkaimpien asiantuntijoiden kanssa löytääkseen puhtaimmat ja laadukkaimmat raaka-aineet, joita kosmetiikassa voitin käyttää. Pian hän löysi myös aromaterapian, josta lopulta muodostui koko sarjan sydän.

 

Tri Darphin ymmärsi, että naisen kauneudessa ei ole kysymys ainoastaan siitä, miltä hänen ihonsa tai vartalonsa näytti, vaan myös siitä miltä hänestä tuntui. Hänen aromaterapiaan, laadukkaisiin raaka-aineisiin, mielihyvään ja kokonaisvaltaiseen lähestymistapaan perustuva kauneusohjelmansa saavutti suurta kansainvälistä huomiota ja mullisti lopulta koko kauneudenhoitoalan. Tarkasti valittujen ainesosien lisäksi hän uskoi ainutlaatuisen asiakaslähtöiseen, yksilöllisesti ihon tarpeita huomioivaan lähestymistapaan. Ihon huolellisen kuntomäärityksen jälkeen hän antoi jokaiselle naiselle yksilöllisesti räätälöidyn hoito-ohjeen, joka otti huomioon hoidettavan ihon tarpeet juuri sillä hetkellä ja sen hetkisessä kunnossa.

 

Vuonna 1992 alkaa uusien tuulien aika. Darphinin johtoon nousee toiminnan ja vakaumuksen mies André Bénet. Hänellä on vankka kokemus kasviperäisten raaka-aineiden ja aromaterapian maailmasta. Hän nostaakin Darphinin anti-ageing-hoitamisen edelläkävijäksi yhdistämällä Darphinin ylellisen laadukkaisiin tuotteisiin tieteen viimeisimpiä innovaatioita. ”Naisen tärkein asia on hänen ihonsa, Se heijastaa hänen intohimojaan, tunteitaan, kokemustaan ja paljastaa hänen olemuksensa ytimen.” Hyvin ranskalaista. 😊

 

Yhä tänä päivänä Darphinin tuotekehitystiimi tuottaa markkinoiden tehokkaimpia hoitotuotteita, joiden käyttäminen on puhdasta nautintoa. Raaka-aineiden korkein laatu takaa paitsi tuotteiden turvallisuuden, myös ylivertaisen tehokkuuden. Yhä edelleen hoitosuunnitelmat räätälöidään huolellisesti ihon tarpeiden mukaisesti ja hoito-ohjelmaa muokataan tarkasti ihon tilaa hoitojen yhteydessä seuraten. Jotta hoidettava iho olisi aina täydellisesti huollettu ja kaunis hoitotulos hyvin suojeltu.

Hoitoihin kuuluvat yhä edelleen Darphinin kehittämät omat hierontatekniikat, joita hyödynnetään ihon iloksi ja rentoutumisen takeeksi. Sillä aikaa kun rentoudut hoitotuolissa ja nautit kaikilla aisteilla, ihokin kaunistuu, rauhoittuu kiireestä ja ärsyttäviltä tekijöiltä sekä herää hoidon jälkeen syvän kirkkaana ja heleänä. 

 

Tutustu Darphin-hoitojen tarjontaan klikkaamalla tästä.

 

copyright Lumottu Helmi 2021-2024

Fredrikinkatu 55, sisäpiha

00100 Helsinki

 

0400 799 291

kysylisaa@lumottuhelmi.fi